top of page

Individuele ontwikkeling

Leer je talenten kennen en weet wat jouw drijfveren en motieven zijn. Verkrijg inzicht in competenties die dichtbij je talenten liggen. Ontwikkel jezelf en groei.

Een Talent Motivatie Analyse geeft een uniek en waardevol inzicht in je drijfveren en motieven alsook in je talenten en competenties. Ieder mens heeft immers zijn of haar eigen talentprofiel. De brede scope aan drijfveren (22) gaat in op sociale talenten, motieven, emotionele balans, organisatorische talenten, leidinggevende talenten en beïnvloedende talenten.

Met kennis over je TMA kun je, jouw eigen gedrag analyseren en verklaren. Het helpt je bij het creëren van meer verbinding met collega’s, je leidinggevende of je klant. 

Zet de verkregen kennis en inzichten in, ten behoeve van je eigen professionele- of privématige ontwikkeling. Maar eveneens bij het maken van keuzes ten aanzien van de toekomst zoals bijvoorbeeld je loopbaan. 

 

Het inzetten van de TMA op individuele basis is eveneens een mooie bron van informatie voor werkgevers: gebruik de TMA bij selectieprocedures, het vaststellen van ontwikkelbehoeften en bij loopbaanontwikkeling. Laat de TMA bijdragen aan het werkgeluk van medewerkers.

bottom of page