top of page

 

Mijn naam is Lugunda van Berkum en mijn grootste passie is “ontwikkeling”.  Van een Tabula rasa (onbeschreven blad) tot iets wat volgroeid is. Zo begint ieder mens, een organisatie en de natuur. Vanuit die basis groeien en ontwikkelen we ons naar wie we willen zijn en wie we worden en dat allemaal in de context waar je onderdeel van bent (ook wel cultuur). 

Ik draag graag bij door mezelf in te zetten als instrument. Ik ga op zoek naar dat wat mensen verbind  zoek naar mogelijkheden om mensen en organisaties te versterken. Ik wil hoe dan ook resultaat boeken. 

Collega’s omschrijven mij als: gedreven, resultaatgericht, verbindend, reflecterend, visie, systemisch, inlevend, luisteraar, creatief, energiek, omgaan met weerstand, vakkundig, overstijgend, humoristisch en lef.

Ik heb 22 jaar ervaring in het HRM werkveld in diverse functies zoals HRM businesspartner, projectmanager en manager. Ik heb vorm en inhoud gegeven aan vele thema’s: leiderschap, zelforganisatie, talentmanagement, ontwikkeling teams en individuen, verbinden en groeien van professionals, MD trajecten, duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning en roostering, functiehuis en competenties. Afhankelijk van de opdracht kijk ik graag naar de mogelijkheden. Er is wat mij betreft geen pasklaar antwoord omdat ieder bedrijf en de professionals die daarin werken uniek zijn. Juist gebruik maken van ieders uniekheid geeft maatwerk en het beste resultaat voor de langere termijn.

"Gebruik maken van ieders uniekheid geeft maatwerk..."

91483E6B-157F-4695-A09A-919313642FA5_edited.jpg
bottom of page